Kuća za odmor Briški, Lokve

Kuća u srcu Gorskog kotara

Posjetite nas…

Kuća za odmor Briški nalazi se u Homeru, naselje u mjestu Lokve, idealnom za ljubitelje prirode, planinare, lovce i ribolovce, bicikliste odnosno za sve koji uživaju u aktivnostima u prirodi i na vodi. Kuća je skrivena od pogleda, a opet blizu svih goranskih ljepota i atrakcija poput Lokvarskog jezera, spilje, park-šume Golubinjak, izvora rijeke Kupe, NP Risnjak, Zelenog vira u Skradu, natkrivenog klizališta i zatvorenog bazena u Delnicama te okolnih skijališta poput Čelimbaše, Platka, Kupjaka i Begovog Razdolja (20 min. autom).

Eduard Briški

Vaš domaćin

e-mail: eduardbriski@gmail.com, gsm: +385 91 507 2334

O nama…

Kuća je povučena od ceste koja vodi prema Lokvarskom jezeru udaljenom 150 m, ima uređenu okućnicu i park-šumu, parking, terasu te sjenicu s roštiljem, sve za odmor i druženje, ukupne površine 2.400 m2.

Kuća je III kategorije, 1/2 + 2 PP za ukupno četiri osobe, građena kao stambeni objekt, okružena šumom na 777 m n.m. Gostima su na raspolaganju dvije sobe – spavaća s bračnim krevetom (180×200) i dnevna s dva odvojena ležaja (90×200) te kupatilo s tušem i kuhinja s blagovaonom. Kuhinja je opremljena s hladnjakom sa zamrzivačem, plinskim štednjakom (+struja), pećnicom, napom, tosterom, kuhalom i aparatom za kavu. Kuća ima smart TV, DVD, Hi-Fi i brzi internet (WiFi). Grijanje je na drva i struju.

Cjenik i ostalo…

Cijena noćenja iznosi 100.- € tijekom cijele godine, najviše četiri odrasle osobe. Doplata za kućne ljubimce iznosi 7.- €/noć. Za duže boravke (osam i više noćenja) odobrava se popust po dogovoru. Cijena za jedno i dva noćenja posebno se ugovara kao i cijena za doček Nove godine. U cijenu je uključena boravišna pristojba. Ulaz/prijava je od 15:00 sati, izlaz/odjava je do 11:00 sati (moguć dogovor). Za rezervaciju termina plaća se 20% od ukupne cijene noćenja. Ne iznajmljuje se za održavanje momačkih, djevojačkih i sl. zabava.

Kontakt…

Adresa: Homer 62 Homer, Lokve, 51300 Delnice

e-mail: eduardbriski@gmail.com, gsm: +385 91 507 2334

Pronađite nas…

Video …

Fotografije …

Objave …